Werken bij Delphinium

Werken bij Delphinium houdt in dat we als team werken, dat we ons samen inspannen om onze visie op zorg en onze doelstellingen te bereiken.

Het leveren van de door cliënt gevraagde zorg staat voorop.

Centraal staat onze cliënt.

Kernwoorden zijn zorgzaamheid, menselijkheid en open communicatie. Dit geldt voor zowel de contacten met onze cliënten als voor onze onderlinge contacten aangevuld met flexibiliteit, collegialiteit en vertrouwen in elkaar als team.

Wil je van jouw passie je beroep maken. Neem dan contact met ons op. Van ons kunt je verwachten dat er aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en jouw wensen en motieven daarin. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier bij ons werkt.

Middels onderstaande link verwijzen wij naar openstaande vacatures.
Bekijk de openstaande Vacatures Delphinium.

Stuur je sollicitatie naar info@delphinium-zorg en wij nemen contact met je op.

Vacatures/Vrijwilligers

Als vrijwilliger kunt u het leven van onze cliënten in vele opzichten verder veraangenamen.

Aandacht heeft ieder mens nodig, onze cliënten vaak meer dan personen die geen beroep op zorg hoeven te doen.

In het geven van deze aandacht is een grote rol voor u weggelegd. Dit kan door het geven van één op één aandacht of door het assisteren van onze medewerkers bij groepsactiviteiten.

Wij denken aan (voor)lezen, wandelen, een spelletje doen, samen koffie drinken, helpen bij handwerken, schilderen, knutselen etc..

Wilt u een zinvolle besteding geven aan uw vrije tijd dan bent u van harte welkom. Uiteraard wordt u indien nodig door ons begeleid.

De ervaring leert dat niet alleen onze cliënten erg blij met u zijn, maar ook dat u als vrijwilliger veel voldoening uit uw werk haalt.

Heeft u interesse om als vrijwilliger actief te zijn voor onze organisatie of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

MENU