Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Eenpersoons studio's te huur in Voerendaal

In Zorghuis ONZE LIEVE VROUW beschikken wij over mooie, ruime eenpersoons studio’s en tweepersoons seniorenappartementen. Wij bieden 24-uurs zorg! 

Op dit moment zijn 2 eenpersoons studio’s te huur.

  • Unieke locatie in het Heuvelland met een rijke historie.
  • Gerealiseerd in de voormalige Onze Lieve-Vrouw van altijd durende Bijstandkerk van Kunrade; de kapel is nog aanwezig en in gebruik.
  • Een betaalbare huurprijs.
  • Een uitgebreid activiteitenprogramma.
  • Ruim buitenterras waar de eekhoorntjes en vogels voor een gezellig uitzicht zorgen.
  • Mooie verbinding met de buurtbewoners en maatschappelijk betrokken organisaties in de buurt.

Heeft u interesse in wonen in Zorghuis Onze Lieve Vrouw?

Neemt u dan vrijblijvend contact op met Judith Weijers, locatiemanager, op werkdagen bereikbaar (met uitzondering van de woensdag) via 06-52 22 22 12 of bel (045) 711 14 60 (vervolgens cijfer 5 intoetsen) (van maandag t/m vrijdag tussen 09.00u en 12.00u).

Of klik voor meer informatie over deze locatie en om direct een contactformulier in te vullen op onderstaande button:

 

Zorghuis Onze Lieve Vrouw

 

 

WONEN

Delphinium beschikt over vier kleinschalige woon/zorg voorzieningen gelegen in Nuth, Landgraaf, Voerendaal en Heerlen. Onze zorglocaties zijn uitermate geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een somatische zorgvraag. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige woonomgeving waarbij de noden en welzijn van iedereen hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u hier graag meer over.

WELZIJN

Goede, professionele, veilige en liefdevolle zorg is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Wat wij onder welzijn verstaan en hoe wij hier invullen aan geven, laten wij u graag zien.

ZORG

Delphinium levert professionele zorg vanuit het hart op onze woon/zorg locaties. Naast permanente 24-uurszorg kunt u ook voor tijdelijke zorg en logeerzorg bij ons terecht.