Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
WONING AANBOD

 

 

ZORGRESIDENTIE "DE VOORT"

Kleikoeleweg 96, Nieuwenhagen

 

Zorgresidentie "de Voort" is een woonvorm in volledige laagbouw, gelegen aan de Kleikoeleweg 96 in Nieuwenhagen, sinds 1982 een wijk van de gemeente Landgraaf.  De Zorgresidentie is gelegen aan de rand van bos en veld dat overloopt in de Brunssummerheide en op loopafstand van winkelcentrum "Op den Kamp".

Een kinderdagverblijf en scouting zijn daar onze directe buren, waardoor er zo nu en dan ook gezellig contact is tussen jong en oud.

 

Specificaties

  • 20 éénpersoons zit/slaapkamers
  • Gelegen aan de rand van het bos
  • Op loopafstand van het winkelcentrum "Op den Kamp"

 

CONTACT MET LOCATIEMANAGER

Kleikoeleweg 96, Nieuwenhagen

De Zorgresidentie biedt 20 éénpersoons zit/slaapkamers die geheel naar eigen smaak en inzicht ingericht kunnen worden. Er zijn 2 ruim opgezette woonkamers en een aparte ruimte voor de dagelijkse activiteiten in het hart van de residentie.

De tuin omringt de hele residentie en biedt daardoor mogelijkheid om de benen heerlijk te strekken. Tevens kunt u zowel gebruik maken van het overdekt terras als van het buitenterras. Bovendien is er nog een binnenplein waar bloemen en groentes op hoogte worden geteeld voor een heerlijke geur-, kleur- en smaakherkenning.
Naast de reguliere 24-uurs zorg die wij op deze zorglocatie bieden voor mensen wiens situatie 24-uurs nabijheid van een professional behoeft, bieden wij hier ook de mogelijkheid voor tijdelijk verblijf. Onze locatiemanager Judith Weijers zal u hier tijdens een persoonlijk gesprek graag meer over vertellen.

U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan respijt-/logeerzorg of herstelzorg.

 

Terug naar het overzicht

 

multiple hp
OP DEZE LOCATIE WONEN?

Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvend gesprek met u in te plannen.

fields hp
make hp
it hp
harder hp
to hp
spam hp

* = verplicht

WONEN

Delphinium beschikt over drie kleinschalige woon/zorg voorzieningen gelegen in Landgraaf, Voerendaal en Heerlen. Onze zorglocaties zijn uitermate geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een somatische zorgvraag. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige woonomgeving waarbij de noden en welzijn van iedereen hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u hier graag meer over.

WELZIJN

Goede, professionele, veilige en liefdevolle zorg is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Wat wij onder welzijn verstaan en hoe wij hier invullen aan geven, laten wij u graag zien.

ZORG

Delphinium levert professionele zorg vanuit het hart op onze woon/zorg locaties. Naast permanente 24-uurszorg kunt u ook voor tijdelijke zorg en logeerzorg bij ons terecht.