Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
WONING AANBOD

 

Word vrijwilliger bij Delphinium

 

Vrijwilligers worden niet betaald
niet omdat ze waardeloos zijn
maar omdat ze onbetaalbaar zijn

Vrijwilligers kunnen het leven van onze bewoners in vele opzichten verder veraangenamen. Aandacht heeft ieder mens nodig en onze bewoners hebben dat vaak nog meer nodig dan mensen die geen beroep op zorg hoeven te doen.

In het geven van deze aandacht is een grote rol voor vrijwilligers weggelegd. Dit kan door het geven van één op één aandacht of door het assisteren van onze medewerkers bij groepsactiviteiten. Wij denken aan (voor)lezen, wandelen, een spelletje doen, samen koffie drinken, helpen bij handwerken, schilderen, knutselen etc.  Uiteraard worden vrijwilligers door ons begeleid.
 
Vindt u het fijn om een zinvolle besteding aan uw vrije tijd te geven, dan bent u van harte welkom op onze kleinschalige zorglocaties: Zorgvilla Ridderspoor in Nuth, Zorgresidentie De Voort in Landgraaf, Zorghuis Onze Lieve Vrouw in Voerendaal of Huize Coriovallum in Heerlen.
 
De ervaring leert dat niet alleen onze bewoners erg blij zijn met u, maar dat ook u als vrijwilliger veel voldoening uit uw werk haalt.
 
De activiteiten zijn erg gevarieerd en kennis/ervaring is niet noodzakelijk. Een stevige dosis enthousiasme is de basis van wat onze activiteitenbegeleiding van u nodig heeft voor onze bewoners.
 
Spreekt bovenstaande omschrijving u aan en bent u geïnteresseerd om aan te sluiten bij onze “Warme Zorg”- teams, dan komen wij heel graag in contact met u.
 
Nadere inlichtingen over vrijwilligerswerk zijn op te vragen bij de activiteitenbegeleiders van onze locaties. U kunt hen bereiken via tel.: 045 711 14 60, kies de locatie van uw keuze en vraag naar de activiteitenbegeleiding of stuur ons een mail op: sollicitaties@delphinium-zorg.nl

 

 

 

multiple hp
fields hp
Aanmeldformulier vrijwilliger

Vul onderstaand formulier in om je als vrijwilliger aan te melden bij Delphinium

make hp
it hp
harder hp
to hp
spam hp

* = verplicht

WONEN

Delphinium beschikt over vier kleinschalige woon/zorg voorzieningen gelegen in Nuth, Landgraaf, Voerendaal en Heerlen. Onze zorglocaties zijn uitermate geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een somatische zorgvraag. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige woonomgeving waarbij de noden en welzijn van iedereen hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u hier graag meer over.

WELZIJN

Goede, professionele, veilige en liefdevolle zorg is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Wat wij onder welzijn verstaan en hoe wij hier invullen aan geven, laten wij u graag zien.

ZORG

Delphinium levert professionele zorg vanuit het hart op onze woon/zorg locaties. Naast permanente 24-uurszorg kunt u ook voor tijdelijke zorg en logeerzorg bij ons terecht.