Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
WONING AANBOD

 

 

ZORGHUIS "ONZE LIEVE VROUW'

Onze Lieve Vrouweplein 51, Voerendaal

 

Zorghuis “Onze Lieve Vrouw” is een unieke locatie, gelegen aan het Onze Lieve Vrouweplein 51 in Voerendaal.

Deze zorglocatie is gerealiseerd in de voormalige Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk van Kunrade.

 

Specificaties

  • 20 éénpersoons zit/slaapkamers én 4 tweepersoons appartementen
  • Een locatie met een rijke historie
  • Rustige omgeving

 

CONTACT MET LOCATIEMANAGER

Onze Lieve Vrouweplein 51, Voerendaal

Het gebouw is een bakstenen zaalkerk geweest met een zeshoekig grondplan en een plat dak. Een plek waar kinderen zijn gedoopt, mensen zijn gehuwd en overledenen werden herdacht. Een plek waar iedereen zichzelf mocht zijn en welkom was. Een plek van ontmoeting, van warme zorg , van geborgenheid en waar altijd een luisterend oor, ondersteuning en begeleiding aanwezig was.

Met en in deze gedachte wil Delphinium het werk binnen Zorghuis Onze Lieve Vrouw voortzetten. De kapel van het Zorghuis is dagelijks voor onze bewoners geopend voor een gebedje of het aansteken van een kaars en op zaterdag wordt hier vaak samen de H.Mis gevierd.

De locatie biedt 20 éénpersoons zit/slaapkamers die geheel naar eigen smaak en inzicht ingericht kunnen worden, waarvan 10 op de begane grond en 10 op de eerste verdieping die bereikbaar zijn met de lift. Tevens biedt deze locatie 4 tweepersoons appartementen die direct verbonden zijn aan het zorghuis voor echtparen/koppels waarvan tenminste één persoon zorg nodig heeft op lichamelijk of PG-niveau. Dit biedt gelegenheid om zolang mogelijk zelfstandig SAMEN te blijven wonen.

Er zijn in het zorghuis zelf 2 ruim opgezette woonkamers en een grote lichte tuinkamer waar de dagelijkse activiteiten plaats vinden; maar als de zachte stralen van het middagzonnetje via de ramen naar binnen schijnen, kan hier ook op heel aangename manier van de middagrust genoten worden in relaxfauteuils.

Via deze tuinkamer heeft u gemakkelijk toegang tot één van de twee royale buitenterrassen waar eekhoorntjes en vogeltjes meer dan eens voor een gezellig uitzicht zorgen.

 

Terug naar het overzicht

 

multiple hp
OP DEZE LOCATIE WONEN?

Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvend gesprek met u in te plannen.

fields hp
make hp
it hp
harder hp
to hp
spam hp

* = verplicht

WONEN

Delphinium beschikt over vier kleinschalige woon/zorg voorzieningen gelegen in Nuth, Landgraaf, Voerendaal en Heerlen. Onze zorglocaties zijn uitermate geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een somatische zorgvraag. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige woonomgeving waarbij de noden en welzijn van iedereen hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u hier graag meer over.

WELZIJN

Goede, professionele, veilige en liefdevolle zorg is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Wat wij onder welzijn verstaan en hoe wij hier invullen aan geven, laten wij u graag zien.

ZORG

Delphinium levert professionele zorg vanuit het hart op onze woon/zorg locaties. Naast permanente 24-uurszorg kunt u ook voor tijdelijke zorg en logeerzorg bij ons terecht.