Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
WONING AANBOD

 

 

PERMANENTE ZORG BIJ DELPHINIUM

Ieder mens is een individu en heeft een persoonlijke zorgbehoefte. Zorg van Delphinium sluit aan op uw zorgvraag, wensen en uw individuele behoeften. Zorg is altijd maatwerk en wij zien het dan ook als een uitdaging om samen met u, uw wensen en behoeften te vertalen naar goede zorg.

Contact

 

 

 

WARME ZORG

Goede zorg is volgens ons “Warme Zorg”: een levenshouding, een helpende hand, een vriendelijk woord, een lieve kushand, een deur openen voor een ander, het delen van de maaltijd, mee bewegen met de ander, iemand op een zachte wijze in de realiteit brengen wanneer dit de ander helpt,  een luisterend oor, een arm om iemands schouder leggen, oprechte aandacht schenken, openheid zonder oordeel, respect en waardigheid voor de andere persoon, de kleine dingen die het verschil maken in ons alledaagse leven.
 
Wij bieden deze professionele, veilige en liefdevolle 24-uurs zorg op onze woonlocaties. De zorgprofessionals ondersteunen u daar waar nodig om zodoende uw autonomie te behouden. Zij zijn erop gericht om u van een optimale kwaliteit van leven, hetzij met beperkingen, te laten genieten. Comfortabel wonen in de nabijheid van professionele zorgverlening voor mensen met cognitieve problematiek in een open setting is ons streven.

Faciliteiten Kosten

PALLIATIEVE ZORG

Ook in de laatste levensfase leveren wij zorg op maat en omringen wij u en uw naaste met zorg en aandacht. Palliatieve zorg is een onderdeel van de expertise die aanwezig is binnen Delphinium.

Wij zijn aangesloten binnen het netwerk palliatieve zorg Oostelijk Zuid-Limburg.

 

 

Faciliteiten Kosten

ONZE LOCATIES

ZORGVILLA RIDDERSPOOR <small>NUTH</small>

ZORGVILLA RIDDERSPOOR NUTH

Zorgvilla “Ridderspoor” is een stijlvolle villa gelegen aan de Voorsterstraat 13 in Nuth en biedt 12 éenpersoons zit/slaapkamers die geheel naar eigen smaak en inzicht ingericht kunnen worden.

Vanuit de royale woonkamer en activiteitenruimte heeft u een schitterend uitzicht op de landelijke omgeving.

MEER INFO

ZORGRESIDENTIE DE VOORT <small>LANDGRAAF</small>

ZORGRESIDENTIE DE VOORT LANDGRAAF

Zorgresidentie "de Voort" is een woonvorm in volledige laagbouw, gelegen aan de Kleikoeleweg 96 in Nieuwenhagen en biedt 20 éénpersoons zit/slaapkamers die geheel naar eigen smaak en inzicht ingericht kunnen worden.

De tuin omringt de hele residentie en biedt daardoor mogelijkheid om de benen heerlijk te strekken. Tevens kunt u zowel gebruik maken van het overdekt terras als van het buitenterras.

MEER INFO

ZORGHUIS ONZE LIEVE VROUW<small>VOERENDAAL</small>

ZORGHUIS ONZE LIEVE VROUWVOERENDAAL

Zorghuis “Onze Lieve Vrouw” is een unieke locatie, gelegen aan het Onze Lieve Vrouweplein 51 in Voerendaal en biedt 20 éénpersoons zit/slaapkamers die geheel naar eigen smaak en inzicht ingericht kunnen worden. Deze zorglocatie is gerealiseerd in de voormalige Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk van Kunrade.

Tevens biedt deze locatie 4 tweepersoons appartementen die direct verbonden zijn aan het zorghuis voor echtparen/koppels waarvan tenminste één persoon zorg nodig heeft op lichamelijk of PG-niveau. Dit biedt gelegenheid om zo lang mogelijk zelfstandig SAMEN te blijven wonen.

MEER INFO

HUIZE CORIOVALLUM<small>HEERLEN</small>

HUIZE CORIOVALLUMHEERLEN

Huize “Coriovallum” is gelegen aan de Schakelweg 4 in Heerlen en biedt 21 eenpersoons zorgstudio’s, die geschikt zijn voor mensen met dementie, wiens situatie 24-uurs nabijheid van professionele zorg behoeft.

Daarnaast bieden zijn er 29 tweepersoons appartementen voor echtparen/koppels waarvan tenminste één persoon zorg nodig heeft op lichamelijk of PG-niveau. Dit biedt gelegenheid om zo lang mogelijk zelfstandig SAMEN te blijven wonen.

MEER INFO

WONEN

Delphinium beschikt over vier kleinschalige woon/zorg voorzieningen gelegen in Nuth, Landgraaf, Voerendaal en Heerlen. Onze zorglocaties zijn uitermate geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een somatische zorgvraag. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige woonomgeving waarbij de noden en welzijn van iedereen hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u hier graag meer over.

WELZIJN

Goede, professionele, veilige en liefdevolle zorg is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Wat wij onder welzijn verstaan en hoe wij hier invullen aan geven, laten wij u graag zien.

ZORG

Delphinium levert professionele zorg vanuit het hart op onze woon/zorg locaties. Naast permanente 24-uurszorg kunt u ook voor tijdelijke zorg en logeerzorg bij ons terecht.