Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
WONING AANBOD

 

 

HUIZE "CORIOVALLUM"

Schakelweg 4, Heerlen

 

Huize “Coriovallum” is onze nieuwste zorglocatie, gelegen aan de Schakelweg 4 in het voormalige bedrijfspand van het UWV in het hart van Heerlen.

 

Specificaties

  • 21 éénpersoons zorgstudio's
  • 29 tweepersoons appartementen voor echtparen/koppels
  • Gezamenlijke tuin
  • Op loopafstand van het centrum van Heerlen

 

CONTACT MET LOCATIEMANAGER

Schakelweg 4, Heerlen

Huize “Coriovallum” is onze nieuwste zorglocatie, gelegen aan de Schakelweg 4 in het voormalige bedrijfspand van het UWV in het hart van Heerlen.
Deze locatie is een kleinschalige woonvorm met 21 eenpersoons zorgstudio’s, die geschikt zijn voor mensen met dementie, wiens situatie 24-uurs nabijheid van professionele zorg behoeft. Deze studio’s bevinden zich allemaal op de eerste verdieping van het huis.

Daarnaast bieden wij op de tweede, derde en vierde verdieping in totaal 29 tweepersoons appartementen voor echtparen/koppels waarvan tenminste één persoon zorg nodig heeft op lichamelijk of PG-niveau. Dit biedt gelegenheid om zolang mogelijk zelfstandig SAMEN te blijven wonen. 

Zowel de zorgstudio’s als de appartementen zijn alle bereikbaar via de lift die zich in de entreehal bevindt.

De tuin van het huis is tevens het dak van de parkeergarage. Hier is een bijzonder smaakvolle, moderne stadstuin ingericht, waar zowel gewandeld kan worden als een rustig hoekje met een waterpartijtje opgezocht kan worden. Bovendien is er een groot terras waar gezamenlijk genoten kan worden van geurende bloemen, fruitgewassen en zelfs bomen.

Om uw auto veilig en goed te kunnen parkeren, zijn er voor onze bewoners abonnementsafspraken gemaakt met Q Park Teleparking dat zich direct onder het huis bevindt. Hier kunt u tegen gereduceerd tarief parkeren. Uw fiets kunt u in een afgesloten ruimte direct grenzend aan de hoofdingang stallen.

 

Terug naar het overzicht

 

multiple hp
OP DEZE LOCATIE WONEN?

Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvend gesprek met u in te plannen.

fields hp
make hp
it hp
harder hp
to hp
spam hp

* = verplicht

WONEN

Delphinium beschikt over vier kleinschalige woon/zorg voorzieningen gelegen in Nuth, Landgraaf, Voerendaal en Heerlen. Onze zorglocaties zijn uitermate geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een somatische zorgvraag. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige woonomgeving waarbij de noden en welzijn van iedereen hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u hier graag meer over.

WELZIJN

Goede, professionele, veilige en liefdevolle zorg is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Wat wij onder welzijn verstaan en hoe wij hier invullen aan geven, laten wij u graag zien.

ZORG

Delphinium levert professionele zorg vanuit het hart op onze woon/zorg locaties. Naast permanente 24-uurszorg kunt u ook voor tijdelijke zorg en logeerzorg bij ons terecht.