Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
WONING AANBOD

 

CLIENTENRAAD

 

Als cliënt (bewoner) van Delphinium kunt u meepraten over het beleid van onze organisatie. Hiertoe beschikt Delphinium over een cliëntenraad. De cliëntenraad van Delphinium behartigt de gemeenschappelijke belangen van de cliënten.

In de cliëntenraad zitten cliënten, maar ook familieleden en/of wettelijk vertegenwoordiger van onze cliënten. Het bestuur van Delphinium moet bij sommige beslissingen rekening houden met het advies van de cliëntenraad. Met vragen en/of opmerkingen kunt u zich ook altijd richten tot de cliëntenraad.

Dit kan via een mail naar: clientenraad@delphinium-zorg.nl

 

WONEN

Delphinium beschikt over drie kleinschalige woon/zorg voorzieningen gelegen in Landgraaf, Voerendaal en Heerlen. Onze zorglocaties zijn uitermate geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een somatische zorgvraag. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige woonomgeving waarbij de noden en welzijn van iedereen hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u hier graag meer over.

WELZIJN

Goede, professionele, veilige en liefdevolle zorg is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Wat wij onder welzijn verstaan en hoe wij hier invullen aan geven, laten wij u graag zien.

ZORG

Delphinium levert professionele zorg vanuit het hart op onze woon/zorg locaties. Naast permanente 24-uurszorg kunt u ook voor tijdelijke zorg en logeerzorg bij ons terecht.