Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
WONING AANBOD

 

ZORGFACILITEITEN

Ondersteunende voorzieningen

Wij ondersteunen u in alle opzichten en werken daar waar nodig graag samen met andere professionals van de diverse zorginstanties. Denk hierbij aan huisarts, artsen en paramedici (zoals fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek, specialist ouderengeneeskunde en psychologie) en andere disciplines. Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst met Dignita zorg. 
 
We willen u er ook op attenderen dat kosten die niet volledig door de zorgverzekering worden vergoed, door u zelf betaald dienen te worden. Wij adviseren dan ook een TOP aanvullende verzekering. Uiteraard kan de eigen huisarts, fysiotherapeut gevraagd worden u te blijven behandelen. Voor farmaceutische zorg, tandheelkundige zorg en paramedische zorg blijft u aangewezen op de zorgverzekering (ZVW). Wanneer Delphinium de medicatiezorg overneemt, werken wij samen met apotheek BENU Aarveld.
 
De kapper, pedicure, podotherapeut kunnen u in huis verzorgen. U dient zelf zorg te dragen voor de aanschaf en betaling van uw persoonlijke verzorgingsproducten. Met de kapper en pedicure kunt u zelf uw behandelingen en wijze van betalingen afspreken.

 

Kortom, u staat centraal en u bepaalt!

 

Meer weten over de voorzieningen die wij op onze locatie's bieden?

VRAAG ONS GERUST

WONEN

Delphinium beschikt over drie kleinschalige woon/zorg voorzieningen gelegen in Landgraaf, Voerendaal en Heerlen. Onze zorglocaties zijn uitermate geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een somatische zorgvraag. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige woonomgeving waarbij de noden en welzijn van iedereen hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u hier graag meer over.

WELZIJN

Goede, professionele, veilige en liefdevolle zorg is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Wat wij onder welzijn verstaan en hoe wij hier invullen aan geven, laten wij u graag zien.

ZORG

Delphinium levert professionele zorg vanuit het hart op onze woon/zorg locaties. Naast permanente 24-uurszorg kunt u ook voor tijdelijke zorg en logeerzorg bij ons terecht.