Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
WONING AANBOD

 

Meer weten over Delphinium?

Heeft u interesse in een van onze diensten? Wilt u vrijblijvend kennismaken met onze "warme" omgeving. Vul het contactformulier in om dit aan ons kenbaar te maken. Wij zullen dan op korte termijn contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ons ook altijd telefonisch of per mail benaderen.

 

Delphinium B.V.
Postbus 30023
6370 KA Landgraaf

Telefoon: 045 711 14 60
Fax: 045 532 31 61
E-Mail: info@delphinium-zorg.nl

KvK nr.: 14037109
BTW nr.: NL009965440B01
Bankrek.: NL97RABO0136380018

 

multiple hp
NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul onderstaand formulier in om uw vragen en/of opmerkingen met ons te delen. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

fields hp
make hp
it hp
harder hp
to hp
spam hp

* = verplicht

WONEN

Delphinium beschikt over drie kleinschalige woon/zorg voorzieningen gelegen in Landgraaf, Voerendaal en Heerlen. Onze zorglocaties zijn uitermate geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een somatische zorgvraag. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige woonomgeving waarbij de noden en welzijn van iedereen hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u hier graag meer over.

WELZIJN

Goede, professionele, veilige en liefdevolle zorg is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Wat wij onder welzijn verstaan en hoe wij hier invullen aan geven, laten wij u graag zien.

ZORG

Delphinium levert professionele zorg vanuit het hart op onze woon/zorg locaties. Naast permanente 24-uurszorg kunt u ook voor tijdelijke zorg en logeerzorg bij ons terecht.