Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
WONING AANBOD

 

 

 

TIJDELIJKE ZORG BIJ DELPHINIUM

Naast de reguliere 24-uurs zorg die wij op onze zorglocaties bieden, bieden wij in Zorgresidentie “De Voort” en in Zorgvilla “Ridderspoor” ook de mogelijkheid voor tijdelijk verblijf:

Contact

 

 

 

LOGEER (RESPIJT)ZORG

Logeer (respijt)zorg biedt mantelzorgers de mogelijkheid hun zorgtaken even helemaal aan een ander over te laten zodat de mantelzorger even vrijaf van de zorg heeft. Mantelzorger zijn is een hele taak en veel mantelzorgers ervaren dan ook overbelast te zijn en steeds minder tijd voor zichzelf te hebben.

Respijtzorg is een verzamelterm voor voorzieningen die de zorgtaak van de mantelzorger tijdelijk of regelmatig overnemen en de daarmee de zorgbehoefte van uw naaste vervullen.

Ook bij Delphinium kunnen wij u, als mantelzorger, tijdelijk ontlasten in de zorg voor uw naaste. Denk dan aan een logeeropname van een paar dagen of op het moment dat u met vakantie wilt gaan.

Faciliteiten Kosten

HERSTEL / EERSTELIJNSVERBLIJF

Er is steeds meer behoefte aan plaatsen waar mensen tijdelijk kunnen herstellen na een ziekenhuisopname, met name wanneer zij nog niet voldoende zijn aangesterkt om verantwoord en zorgeloos naar huis te gaan.
 
Ook komt het geregeld voor dat het thuis – tijdelijk - niet meer gaat. Het gaat om mensen die tijdelijk zorg met verblijf nodig hebben. Ook bij Delphinium kunnen wij aan deze zorgvraag tegenmoet komen. Daarvoor heeft u een indicatie eerstelijnsverblijf van het CIZ nodig, die door de huisarts of behandelend arts aangevraagd kan worden.
 
We staan u graag te woord over deze vorm van zorg die wij kunnen aanbieden.

Faciliteiten Kosten

ONZE LOCATIES

ZORGVILLA RIDDERSPOOR <small>NUTH</small>

ZORGVILLA RIDDERSPOOR NUTH

Zorgvilla “Ridderspoor” is een stijlvolle villa gelegen aan de Voorsterstraat 13 in Nuth en biedt 12 éenpersoons zit/slaapkamers die geheel naar eigen smaak en inzicht ingericht kunnen worden.

Vanuit de royale woonkamer en activiteitenruimte heeft u een schitterend uitzicht op de landelijke omgeving.

MEER INFO

ZORGRESIDENTIE DE VOORT <small>LANDGRAAF</small>

ZORGRESIDENTIE DE VOORT LANDGRAAF

Zorgresidentie "de Voort" is een woonvorm in volledige laagbouw, gelegen aan de Kleikoeleweg 96 in Nieuwenhagen en biedt 20 éénpersoons zit/slaapkamers die geheel naar eigen smaak en inzicht ingericht kunnen worden.

De tuin omringt de hele residentie en biedt daardoor mogelijkheid om de benen heerlijk te strekken. Tevens kunt u zowel gebruik maken van het overdekt terras als van het buitenterras.

MEER INFO

ZORGHUIS ONZE LIEVE VROUW<small>VOERENDAAL</small>

ZORGHUIS ONZE LIEVE VROUWVOERENDAAL

Zorghuis “Onze Lieve Vrouw” is een unieke locatie, gelegen aan het Onze Lieve Vrouweplein 51 in Voerendaal en biedt 20 éénpersoons zit/slaapkamers die geheel naar eigen smaak en inzicht ingericht kunnen worden. Deze zorglocatie is gerealiseerd in de voormalige Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk van Kunrade.

Tevens biedt deze locatie 4 tweepersoons appartementen die direct verbonden zijn aan het zorghuis voor echtparen/koppels waarvan tenminste één persoon zorg nodig heeft op lichamelijk of PG-niveau. Dit biedt gelegenheid om zo lang mogelijk zelfstandig SAMEN te blijven wonen.

MEER INFO

HUIZE CORIOVALLUM<small>HEERLEN</small>

HUIZE CORIOVALLUMHEERLEN

Huize “Coriovallum” is gelegen aan de Schakelweg 4 in Heerlen en biedt 21 eenpersoons zorgstudio’s, die geschikt zijn voor mensen met dementie, wiens situatie 24-uurs nabijheid van professionele zorg behoeft.

Daarnaast bieden zijn er 29 tweepersoons appartementen voor echtparen/koppels waarvan tenminste één persoon zorg nodig heeft op lichamelijk of PG-niveau. Dit biedt gelegenheid om zo lang mogelijk zelfstandig SAMEN te blijven wonen.

MEER INFO

WONEN

Delphinium beschikt over vier kleinschalige woon/zorg voorzieningen gelegen in Nuth, Landgraaf, Voerendaal en Heerlen. Onze zorglocaties zijn uitermate geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een somatische zorgvraag. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige woonomgeving waarbij de noden en welzijn van iedereen hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u hier graag meer over.

WELZIJN

Goede, professionele, veilige en liefdevolle zorg is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Wat wij onder welzijn verstaan en hoe wij hier invullen aan geven, laten wij u graag zien.

ZORG

Delphinium levert professionele zorg vanuit het hart op onze woon/zorg locaties. Naast permanente 24-uurszorg kunt u ook voor tijdelijke zorg en logeerzorg bij ons terecht.