Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
WONEN

Delphinium beschikt over vier kleinschalige woon/zorg voorzieningen gelegen in Nuth, Landgraaf, Voerendaal en Heerlen. Onze zorglocaties zijn uitermate geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een somatische zorgvraag. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige woonomgeving waarbij de noden en welzijn van iedereen hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u hier graag meer over.

WELZIJN

Goede, professionele, veilige en liefdevolle zorg is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Wat wij onder welzijn verstaan en hoe wij hier invullen aan geven, laten wij u graag zien.

ZORG

Delphinium levert professionele zorg vanuit het hart op onze woon/zorg locaties. Naast permanente 24-uurszorg kunt u ook voor tijdelijke zorg en logeerzorg bij ons terecht.

 

Welkom bij Delphinium!

Wij zijn een kleine, maar krachtige deelnemer binnen de zorgmarkt. We bewaken de kracht van onze kleinheid en eenvoud door 24-uurs zorg in huiselijke sfeer te verlenen waarbij we oog hebben voor ieders noden, welzijn en levensvisie. Onze kleinschalige woonvormen zijn met name geschikt voor oudere zorgvragers met dementie. Daarnaast zijn onze locaties ook geschikt voor oudere zorgvragers met somatische aandoeningen; ook deze zorg bieden wij.
 
Wij staan garant voor “warme zorg”. Warme zorg betekent voor ons verbondenheid en geborgenheid, vreugde en genegenheid geven, veiligheid en kwaliteit bieden, successen mogelijk maken en ervaren, open en innovatief denken, maar vooral SAMEN zijn op ieder gebied. Deze eigenschappen en kwaliteiten geven precies aan wie wij zijn en wat wij belangrijk vinden.
 
Hier vindt u alle informatie over Delphinium en wat wij voor u kunnen betekenen.

NIEUWS & WEETJES

Binnen Delphinium zijn er vanzelfsprekend continu ontwikkelingen, actualiteiten en belevenissen. Er gebeurt van alles binnen onze organisatie en op onze zorglocaties. Lees hieronder het laatste nieuws van Delphinium.Ook kunt u ons volgen op Facebook, waar wij regelmatig berichten plaatsen over het lief en leed van onze locaties, bijzondere gebeurtenissen en andere zaken die we met respect voor ieders privacy met u willen delen.

Seniorenappartementen in Heerlen te huur 20-03-2023

In Huize Coriovallum, hartje Heerlen, zijn nog enkele mooie en ruime een- en tweepersoons seniorenappartementen te huur.lees meer

Dementie: een onderwerp dat ook door onze jeugd besproken wordt… 06-03-2023

Onlangs hield de dochter van een van onze medewerksters een spreekbeurt over dementie. Zij vertelde daarbij ook over Delphinium en hoe wij in onze zorglocaties met Dementie omgaan.lees meer

Zonnepanelen voor Zorgvilla Ridderspoor 27-02-2023

We zijn druk bezig met verduurzaming van onze zorglocaties en hebben er o.a. voor gekozen om de locaties te voorzien van zonnepanelen. Villa Ridderspoor werd als de eerste onder handen genomen.lees meer

FOTO VAN DE MAAND

LENTE

Wanneer de lente aanbreekt, is het tijd om mooie lente decoratie te maken en uiteraard wordt er door iedereen meegeholpen.

MEER FOTO'S BEKIJKEN

VERGEET ONS NIET TE VOLGEN

Wij plaatsen regelmatig updates op onze social media kanalen.
Volg ons om op de hoogte te blijven.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDelphinium is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen willen we allemaal. Een thuis is namelijk meer dan steen en hout. Thuis is ook een gevoel, een veilige haven waar we onze rust vinden en waar herinneringen worden gemaakt en bewaard zijn gebleven.
 
Echter, als zelfstandig thuis wonen niet meer verantwoord, veilig en wenselijk is, dan kan het zo zijn dat langzamerhand het moment komt dat u de zorg wilt of moet overdragen aan anderen en dat u op zoek gaat naar een passende woonoplossing. Deze passende woonoplossing moet een plek zijn waar u omringd bent met persoonlijke bezittingen; een plek waar u zich thuis mag voelen en die voorzien is van goede, warme en kwalitatieve zorg. Een plek waarin de kwaliteit van uw leven, autonomie en eigen regie centraal staan.

 

WONEN

Delphinium beschikt over vier kleinschalige woon/zorg voorzieningen gelegen in Nuth, Landgraaf, Voerendaal en Heerlen. Onze zorglocaties zijn uitermate geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een somatische zorgvraag. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige woonomgeving waarbij de noden en welzijn van iedereen hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u hier graag meer over.

WELZIJN

Goede, professionele, veilige en liefdevolle zorg is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Wat wij onder welzijn verstaan en hoe wij hier invullen aan geven, laten wij u graag zien.

ZORG

Delphinium levert professionele zorg vanuit het hart op onze woon/zorg locaties. Naast permanente 24-uurszorg kunt u ook voor tijdelijke zorg en logeerzorg bij ons terecht.