Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
WONING AANBOD

 

Ruime studio's en appartementen voor senioren te huur in Heerlen

In Huize Coriovallum, hartje Heerlen, beschikken wij over mooie en ruime een- en tweepersoons senioren appartementen. Momenteel zijn er enkele éénpersoons studio's en tweepersoons appartementen te huur.

  • Mogelijkheid om 24-uurs zorg af te nemen.
  • Mogelijkheid om een beroep te doen op onze uitgebreide zorg- en servicediensten.

Servicediensten:

  • Een ruim aanbod aan welzijnsactiviteiten.
  • Gezellige stadstuin aanwezig.
  • Huursubsidie mogelijk!
  • Parkeermogelijkheid in eigen garage tegen gereduceerd tarief.

Heeft u interesse in wonen in Huize Coriovallum?

Neemt u dan vrijblijvend contact op met locatiemanager Marianne Pleuger via telefoon (06) 52 22 22 08 (bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag)

Of klik voor meer informatie over deze locatie en om direct een contactformulier in te vullen op onderstaande button:

Huize Coriovallum 

WONEN

Delphinium beschikt over vier kleinschalige woon/zorg voorzieningen gelegen in Nuth, Landgraaf, Voerendaal en Heerlen. Onze zorglocaties zijn uitermate geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een somatische zorgvraag. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige woonomgeving waarbij de noden en welzijn van iedereen hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u hier graag meer over.

WELZIJN

Goede, professionele, veilige en liefdevolle zorg is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Wat wij onder welzijn verstaan en hoe wij hier invullen aan geven, laten wij u graag zien.

ZORG

Delphinium levert professionele zorg vanuit het hart op onze woon/zorg locaties. Naast permanente 24-uurszorg kunt u ook voor tijdelijke zorg en logeerzorg bij ons terecht.