Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Geslaagd voor externe audit!

Wij zijn wederom GESLAAGD voor de externe audit, waardoor onze ISO 9001 certificering geprolongeerd wordt.

Vandaag mochten wij op onze zorglocaties Zorgresidentie de Voort in Landgraaf en Huize Coriovallum in Heerlen 2 auditoren van LRQA ontvangen voor een hertoetsing van de noodzakelijke kwaliteitseisen waaraan wij vanuit onze ISO 9001 certificering dienen te voldoen.

Conclusie:

Na een fantastische dag van toetsing op veelerlei gebied, open gesprekken en interviews met medewerkers en bewoners zijn wij wederom GESLAAGD, waardoor onze ISO 9001 certificering geprolongeerd wordt.

WONEN

Delphinium beschikt over vier kleinschalige woon/zorg voorzieningen gelegen in Nuth, Landgraaf, Voerendaal en Heerlen. Onze zorglocaties zijn uitermate geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een somatische zorgvraag. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige woonomgeving waarbij de noden en welzijn van iedereen hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u hier graag meer over.

WELZIJN

Goede, professionele, veilige en liefdevolle zorg is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Wat wij onder welzijn verstaan en hoe wij hier invullen aan geven, laten wij u graag zien.

ZORG

Delphinium levert professionele zorg vanuit het hart op onze woon/zorg locaties. Naast permanente 24-uurszorg kunt u ook voor tijdelijke zorg en logeerzorg bij ons terecht.