Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Straatmarkt Nuth

Vanmiddag waren we als Delphinium met een gezellige kraam aanwezig op de Straatmarkt Nuth. Een zonovergoten happening, waarbij we in deze gemütliche setting nader kennis konden maken met de mensen van "Tervoorst".

We mochten zelfs een potentiële nieuwe bewoner voor Zorgvilla Ridderspoor ontmoeten, net als een aantal geïnteresseerde buurtbewoners voor vrijwilligerswerk. Buurtvereniging Tervoorst hartelijk dank voor de sjieke ontvangst en zeker tot een volgende keer. Het was fantastisch!

WONEN

Delphinium beschikt over vier kleinschalige woon/zorg voorzieningen gelegen in Nuth, Landgraaf, Voerendaal en Heerlen. Onze zorglocaties zijn uitermate geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een somatische zorgvraag. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige woonomgeving waarbij de noden en welzijn van iedereen hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u hier graag meer over.

WELZIJN

Goede, professionele, veilige en liefdevolle zorg is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Wat wij onder welzijn verstaan en hoe wij hier invullen aan geven, laten wij u graag zien.

ZORG

Delphinium levert professionele zorg vanuit het hart op onze woon/zorg locaties. Naast permanente 24-uurszorg kunt u ook voor tijdelijke zorg en logeerzorg bij ons terecht.