Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
WONING AANBOD

 

Delphinium op Parkstad Gezondheidsbeurs

 

Zorgen is een levenshouding, een helpende hand, een vriendelijk woord, een lieve kushand, een deur openen voor een ander, het delen van de maaltijd, mee bewegen met de ander, iemand op een zachte wijze in de realiteit brengen wanneer dit de ander helpt, een luisterend oor, een arm om iemands schouder leggen, oprechte aandacht schenken, openheid zonder oordeel, respect en waardigheid voor de andere persoon, de kleine dingen die het verschil maken in ons alledaagse leven.

Kortom: Warme Zorg!
 
Zaterdag 5 november a.s. vind u ons in stand 69 op de Parkstad Gezondheidsbeurs die in het Roda-stadion in Kerkrade wordt georganiseerd van 10.00 tot 16.00 uur.
 
We vinden het leuk om u dan te ontmoeten en we vertellen u daar graag meer over onze Warme Zorg en wonen en werken bij Delphinium.

Tot dan?!

WONEN

Delphinium beschikt over drie kleinschalige woon/zorg voorzieningen gelegen in Landgraaf, Voerendaal en Heerlen. Onze zorglocaties zijn uitermate geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een somatische zorgvraag. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige woonomgeving waarbij de noden en welzijn van iedereen hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u hier graag meer over.

WELZIJN

Goede, professionele, veilige en liefdevolle zorg is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Wat wij onder welzijn verstaan en hoe wij hier invullen aan geven, laten wij u graag zien.

ZORG

Delphinium levert professionele zorg vanuit het hart op onze woon/zorg locaties. Naast permanente 24-uurszorg kunt u ook voor tijdelijke zorg en logeerzorg bij ons terecht.