Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Onvergeetelijke kookclub vermeld in Parkstad Actueel

De onvergetelijke kookclub wordt ook vermeld op Parkstad actueel, hieronder een kleine samenvatting zie ook de website van Parkstad Actueel voor het volledige artikel.

Op 25 juli 2023 start de eerste Onvergetelijke Kookclub in Heerlen in locatie Coriovallum. Dankzij een samenwerking van Afdeling Parkstad van Alzheimer Nederland en zorgorganisatie Delphinium. Hier kunnen mensen met dementie én hun naaste zelf in de mooie grote keuken aan de slag om een heerlijk 3-gangen diner te bereiden om vervolgens samen te eten. Plezier, een gezellig avondje uit en het ontmoeten van lotgenoten staan centraal.

Aanmelden? 
Marion Schmitz, bestuurslid Alzheimer Nederland, afdeling Parkstad en coördinator van de kookclub Heerlen: 

"Ons bestuur is verheugd dat wij vanaf 25 juli van start gaan met de Kookclub.Heerlen. Met dank aan onze sponsoren en Delphinium. Mensen met dementie en hun naaste nodigen we graag uit zich aan te melden voor een onvergetelijke avond."

Bijdrage voor de Onvergetelijke Kookclub is € 7,50 euro per persoon per avond. Dit is inclusief een 3-gangendiner, een welkomstdrankje en koffie of thee na afloop. Aanmelden kan via de lokale Alzheimer Nederland site onder ‘Onvergetelijke Kookclub’ of door een mail te sturen naar kookclub.heerlen@alzheimervrijwilligers.nl.

Foto en Tekst: Alzheimer Vrijwilliger

WONEN

Delphinium beschikt over vier kleinschalige woon/zorg voorzieningen gelegen in Nuth, Landgraaf, Voerendaal en Heerlen. Onze zorglocaties zijn uitermate geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een somatische zorgvraag. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige woonomgeving waarbij de noden en welzijn van iedereen hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u hier graag meer over.

WELZIJN

Goede, professionele, veilige en liefdevolle zorg is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Wat wij onder welzijn verstaan en hoe wij hier invullen aan geven, laten wij u graag zien.

ZORG

Delphinium levert professionele zorg vanuit het hart op onze woon/zorg locaties. Naast permanente 24-uurszorg kunt u ook voor tijdelijke zorg en logeerzorg bij ons terecht.