Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Seniorenappartementen in Heerlen te huur

In Huize Coriovallum, hartje Heerlen, zijn nog enkele mooie en ruime een- en tweepersoons seniorenappartementen te huur.

  • Mogelijkheid om 24-uurs zorg af te nemen.
  • Mogelijkheid om een beroep te doen op onze uitgebreide zorgen.

Servicediensten:

  • Een ruim aanbod aan welzijnsactiviteiten.
  • Gezellige stadstuin aanwezig.
  • Huursubsidie mogelijk.
  • Parkeermogelijkheid in eigen garage tegen gereduceerd tarief.

Heeft u interesse in wonen in Huize Coriovallum?

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon (045) 711 14 60 (vervolgens cijfer 5 intoetsen) (van maandag t/m vrijdag tussen 09.00u en 12.00u).

Of klik voor meer informatie over deze locatie en om direct een contactformulier in te vullen op onderstaande button:

Huize Coriovallum 

WONEN

Delphinium beschikt over vier kleinschalige woon/zorg voorzieningen gelegen in Nuth, Landgraaf, Voerendaal en Heerlen. Onze zorglocaties zijn uitermate geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een somatische zorgvraag. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige woonomgeving waarbij de noden en welzijn van iedereen hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u hier graag meer over.

WELZIJN

Goede, professionele, veilige en liefdevolle zorg is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Wat wij onder welzijn verstaan en hoe wij hier invullen aan geven, laten wij u graag zien.

ZORG

Delphinium levert professionele zorg vanuit het hart op onze woon/zorg locaties. Naast permanente 24-uurszorg kunt u ook voor tijdelijke zorg en logeerzorg bij ons terecht.