Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
WONING AANBOD

 

Vacature vrijwilliger

Als VRIJWILLIGER bij één van onze drie locaties bent u ZINVOL BEZIG!

Wij zijn op zoek naar maatschappelijk betrokken mensen met het hart op de juiste plaats. Mensen die graag een stukje van hun tijd willen inzetten om extra aandacht te besteden aan onze bewoners. Maar het ook leuk vinden om samen met ons te bouwen aan een toekomstbestendig Delphinium. Als vrijwilliger doet u bij ons vooral die taken waar u goed in bent. Op het oog lijken het vaak kleine dingen, maar deze zijn van onschatbare waarde voor het welzijn van onze bewoners.

Maak bij interesse een afspraak voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Samen bespreken we dan wat het beste bij u past en wat uw mogelijkheden zijn. We hopen op een goede match en verwelkomen u graag bij onze Delphiniumfamilie.

Neem voor meer informatie en/of voor een afspraak contact op:

  • Huize Coriovallum, Heerlen: 06 29 20 59 14
  • Zorgresidentie de Voort, Landgraaf: 06 25 63 65 63
  • Zorghuis Onze Lieve Vrouw,Voerendaal: 06 27 54 10 07

of stuur ons een mail op: sollicitaties@delphinium-zorg.nl.

WONEN

Delphinium beschikt over drie kleinschalige woon/zorg voorzieningen gelegen in Landgraaf, Voerendaal en Heerlen. Onze zorglocaties zijn uitermate geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een somatische zorgvraag. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige woonomgeving waarbij de noden en welzijn van iedereen hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u hier graag meer over.

WELZIJN

Goede, professionele, veilige en liefdevolle zorg is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Wat wij onder welzijn verstaan en hoe wij hier invullen aan geven, laten wij u graag zien.

ZORG

Delphinium levert professionele zorg vanuit het hart op onze woon/zorg locaties. Naast permanente 24-uurszorg kunt u ook voor tijdelijke zorg en logeerzorg bij ons terecht.