Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Zonnepanelen voor Zorgvilla Ridderspoor

We zijn druk bezig met verduurzaming van onze zorglocaties en hebben er o.a. voor gekozen om de locaties te voorzien van zonnepanelen. Villa Ridderspoor werd als de eerste onder handen genomen.

Wij gaan dit jaar goed van start en zijn drukdoende om alle locaties te verduurzamen en op te knappen. Zo staat er voor Zorgresidentie De Voort nog een flinke schilder klus op de planning, deze zal dit voorjaar uitgevoerd worden. Verder zijn we bezig met héél veel zonnepanelen!
 
Op het dak van onze Zorgvilla Ridderspoor in Nuth zijn inmiddels 75 panelen geplaatst en kunnen wij dus al optimaal profiteren van het voorjaarszonnetje dat de afgelopen dagen toch al af toe door de wolken piept. Om ook op bij de andere locaties straks eigen opgewekte stroom te kunnen gebruiken staan voor Zorgresidentie de Voort en Huize Coriovallum in Heerlen de werkzaamheden op zeer korte termijn ingepland. In Landgraaf worden de panelen al op 16 maart geplaatst en Heerlen zal daarna spoedig volgen.
 
Wij zijn zeer verheugd dat Delphinium op deze manier een steentje kan bijdragen aan een duurzamere toekomst.

WONEN

Delphinium beschikt over vier kleinschalige woon/zorg voorzieningen gelegen in Nuth, Landgraaf, Voerendaal en Heerlen. Onze zorglocaties zijn uitermate geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een somatische zorgvraag. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige woonomgeving waarbij de noden en welzijn van iedereen hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u hier graag meer over.

WELZIJN

Goede, professionele, veilige en liefdevolle zorg is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Wat wij onder welzijn verstaan en hoe wij hier invullen aan geven, laten wij u graag zien.

ZORG

Delphinium levert professionele zorg vanuit het hart op onze woon/zorg locaties. Naast permanente 24-uurszorg kunt u ook voor tijdelijke zorg en logeerzorg bij ons terecht.