Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
WONING AANBOD

 

 

WONEN BIJ DELPHINIUM

Veel mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen, wat heel begrijpelijk is.

Wanneer zelfstandig thuis wonen echter niet langer meer mogelijk is, biedt Delphinium alternatieven in de vorm van kleinschalige woonvormen.

 

Contact

 

 

 

Permanente woonoplossingen

De 24-uurs nabijheid van professionele zorgverleners, zinvolle dagbesteding en comfortabel wonen op een éénpersoons zit/slaapkamer of in een zorgappartement is voor u wellicht het antwoord op uw vraag.

Ons doel is veilig en kwalitatief wonen aanbieden met een garantie dat de zorg, aandacht voor welzijn en andere diensten voorhanden zijn.

U verblijft in een veilige en comfortabele ambiance waar u beschikt over uw eigen zit/slaapkamer of appartement. Deze mag u zelf geheel naar eigen smaak en inzicht inrichten, hetgeen bijdraagt aan het thuis gevoel op uw nieuwe woonplek.
Familie en vrienden zijn bij ons te allen tijde welkom.

Faciliteiten Kosten

Tijdelijke woonoplossingen

Naast de reguliere 24-uurs zorg die wij op onze zorglocaties bieden, bieden wij in Zorgresidentie “De Voort” ook de mogelijkheid voor tijdelijk verblijf. Hierbij kunt u denken aan:

  • Respijtzorg/logeerzorg: tijdelijke en volledige overname van zorg om mantelzorgers de gelegenheid te geven om even op adem te komen en energie te tanken om daarna weer zorg te kunnen bieden;
  • Herstelzorg: bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname als naar huis gaan nog nèt te vroeg is om dit veilig en verantwoord te kunnen doen.

 

Faciliteiten Kosten

ONZE LOCATIES

ZORGRESIDENTIE DE VOORT <small>LANDGRAAF</small>

ZORGRESIDENTIE DE VOORT LANDGRAAF

Zorgresidentie "de Voort" is een woonvorm in volledige laagbouw, gelegen aan de Kleikoeleweg 96 in Nieuwenhagen en biedt 20 éénpersoons zit/slaapkamers die geheel naar eigen smaak en inzicht ingericht kunnen worden.

De tuin omringt de hele residentie en biedt daardoor mogelijkheid om de benen heerlijk te strekken. Tevens kunt u zowel gebruik maken van het overdekt terras als van het buitenterras.

MEER INFO

ZORGHUIS ONZE LIEVE VROUW<small>VOERENDAAL</small>

ZORGHUIS ONZE LIEVE VROUWVOERENDAAL

Zorghuis “Onze Lieve Vrouw” is een unieke locatie, gelegen aan het Onze Lieve Vrouweplein 51 in Voerendaal en biedt 20 éénpersoons zit/slaapkamers die geheel naar eigen smaak en inzicht ingericht kunnen worden. Deze zorglocatie is gerealiseerd in de voormalige Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk van Kunrade.

Tevens biedt deze locatie 4 tweepersoons appartementen die direct verbonden zijn aan het zorghuis voor echtparen/koppels waarvan tenminste één persoon zorg nodig heeft op lichamelijk of PG-niveau. Dit biedt gelegenheid om zo lang mogelijk zelfstandig SAMEN te blijven wonen.

MEER INFO

HUIZE CORIOVALLUM<small>HEERLEN</small>

HUIZE CORIOVALLUMHEERLEN

Huize “Coriovallum” is gelegen aan de Schakelweg 4 in Heerlen en biedt 21 eenpersoons zorgstudio’s, die geschikt zijn voor mensen met dementie, wiens situatie 24-uurs nabijheid van professionele zorg behoeft.

Daarnaast bieden zijn er 29 tweepersoons appartementen voor echtparen/koppels waarvan tenminste één persoon zorg nodig heeft op lichamelijk of PG-niveau. Dit biedt gelegenheid om zo lang mogelijk zelfstandig SAMEN te blijven wonen.

MEER INFO

WONEN

Delphinium beschikt over drie kleinschalige woon/zorg voorzieningen gelegen in Landgraaf, Voerendaal en Heerlen. Onze zorglocaties zijn uitermate geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een somatische zorgvraag. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige woonomgeving waarbij de noden en welzijn van iedereen hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u hier graag meer over.

WELZIJN

Goede, professionele, veilige en liefdevolle zorg is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Wat wij onder welzijn verstaan en hoe wij hier invullen aan geven, laten wij u graag zien.

ZORG

Delphinium levert professionele zorg vanuit het hart op onze woon/zorg locaties. Naast permanente 24-uurszorg kunt u ook voor tijdelijke zorg en logeerzorg bij ons terecht.