Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

ZORGVILLA "RIDDERSPOOR"

Voorsterstraat 13, Nuth

 

Zorgvilla “Ridderspoor” is een stijlvolle villa gelegen aan de Voorsterstraat 13 in Tervoorst – “Tervoeësj” in het Limburgs.

Een buurtschap van 60 huizen dat deel uitmaakt van Nuth (gemeente Beekdaelen), landelijk gelegen aan de rand van een natuurgebied waar de Platsbeek stroomt en op loopafstand van het centrum van Nuth.

 

Specificaties

  • 12 éénpersoons zit/slaapkamers
  • Landelijk uitzicht
  • Op loopafstand van het centrum van Nuth

 

CONTACT MET LOCATIEMANAGER

Voorsterstraat 13, Nuth

De naam zegt alles al: de bloem Ridderspoor – in het Latijn “Delphinium” - staat voor bescherming, gezondheid, groot hart en nog een groot aantal andere positieve betekenissen.
 
De Zorgvilla biedt 12 éenpersoons zit/slaapkamers die geheel naar eigen smaak en inzicht ingericht kunnen worden.
Vanuit de royale woonkamer en activiteitenruimte kijkt u via de grote pui-ramen iedere dag uit op het schitterend landelijke uitzicht dat bossen en velden te bieden hebben.
 
De villa biedt een knus, sfeervol binnen terras dat de mogelijkheid biedt tot rustig ontspannen maar ook tot gezellig samenzijn. Aan de voorzijde van de villa ligt een terras waar met name activiteiten plaats vinden en van het uitzicht genoten kan worden.
 
De kamers op de eerste verdieping, die vanaf de begane grond te bereiken zijn met de lift, zijn alle voorzien van een veilig balkon, zodat ook hier de beleving van buiten naar binnen gehaald kan worden.  

 

Terug naar het overzicht

 

multiple hp
OP DEZE LOCATIE WONEN?

Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvend gesprek met u in te plannen.

fields hp
make hp
it hp
harder hp
to hp
spam hp

* = verplicht

WONEN

Delphinium beschikt over vier kleinschalige woon/zorg voorzieningen gelegen in Nuth, Landgraaf, Voerendaal en Heerlen. Onze zorglocaties zijn uitermate geschikt voor mensen met dementie, maar ook voor mensen met een somatische zorgvraag. Wij bieden 24-uurs zorg in een veilige woonomgeving waarbij de noden en welzijn van iedereen hoog in het vaandel staan. Wij vertellen u hier graag meer over.

WELZIJN

Goede, professionele, veilige en liefdevolle zorg is in onze optiek onlosmakelijk verbonden met aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Wat wij onder welzijn verstaan en hoe wij hier invullen aan geven, laten wij u graag zien.

ZORG

Delphinium levert professionele zorg vanuit het hart op onze woon/zorg locaties. Naast permanente 24-uurszorg kunt u ook voor tijdelijke zorg en logeerzorg bij ons terecht.