Huize Coriovallum

Delphinium Zorg is in de groei! Vol trots kunnen wij u informeren dat wij deze week de deuren van onze vierde locatie Huize "Coriovallum", gelegen aan de Schakelweg 4 in Heerlen - het voormalige UWV-kantoor - hebben geopend!!!

Eenpersoons zorgstudio's

Deze locatie is een kleinschalige woonvorm met 21 eenpersoons zorgstudio's, die geschikt zijn voor mensen met dementie, wiens situatie 24-uurs nabijheid van professionele zorg behoeft.

Tweepersoons appartementen

Daarnaast bieden wij voor echtparen/koppels waarvan ten minste één persoon zorg nodig heeft op lichamelijk of PG-niveau, 29 tweepersoons appartementen. Dit biedt gelegenheid om zolang mogelijk zelfstandig SAMEN te blijven wonen.

 

Woonkosten

Waar moet ik aan voldoen om te wonen bij Delphinium? U heeft interesse om bij Delphinium te komen wonen en vraagt zich wellicht af of u daarvoor in aanmerking komt?

Lees meer over de woonkosten

Zorgkosten

Voor de vergoeding van de zorg dient u te beschikken over een geldige zorgindicatie. Deze indicatie wordt afgegeven door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Lees meer over de zorgkosten

Ondersteunende voorzieningen

Wij ondersteunen u in alle opzichten en werken daar waar nodig graag samen met andere professionals van de diverse zorg instanties. U kunt hierbij denken aan huisarts, fysiotherapeut en andere disciplines.

Lees meer over de ondersteunende voorzieningen

Maaltijden

Naast aandacht voor de persoonlijke verzorging, verpleegkundige zorg en begeleiding wordt ook aan de inwendige mens veel aandacht besteed. De maaltijden worden voornamelijk in eigen huis bereid en daarbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke voorkeuren.

Lees meer over de maaltijden

TV & Internet

Iedere kamer beschikt over een televisieaansluiting met hierop het basispakket. Dit pakket maakt onderdeel uit van uw servicekosten. Indien u over extra zenders wilt beschikken, is dit mogelijk tegen een meerprijs.

Lees meer over TV & internet

Wasverzorging

Het wassen van het beddengoed en badgoed is inbegrepen in de servicekosten. Voor het wassen van de persoonsgebonden boven- en onderkleding bent u zelf verantwoordelijk. U kunt dit laten verzorgen door uw familie of uitbesteden aan een wasserij.

Lees meer over de wasverzorging

MENU