Delphinium wonen, welzijn & zorg Delphinium wonen Zorgresidentie de Voort Landgraaf

Zorgresidentie de Voort

Zorgresidentie "de Voort" is een woonvorm met ruimte voor 20 bewoners, dit in volledige laagbouw.

De Zorgresidentie is gelegen aan de Kleikoeleweg 96 te Landgraaf. Mooi gelegen aan de rand van het bos en op loopafstand van winkelcentrum "Op den Kamp".

Deze woonvorm is tevens geschikt voor mensen met dementie, wiens situatie 24-uurs nabijheid van een professional behoeft.

Tevens is er een mogelijkheid voor tijdelijk verblijf waar we u graag, persoonlijk meer over kunnen vertellen. U moet dan denken aan respijtzorg, of een herstel na ziekenhuisopname.

In onderstaand filmpje geven wij u een impressie van Zorgresidentie de Voort.

Woonkosten

Waar moet ik aan voldoen om te wonen bij Delphinium? U heeft interesse om bij Delphinium te komen wonen en vraagt zich wellicht af of u daarvoor in aanmerking komt?

Lees meer over de woonkosten

Zorgkosten

Voor de vergoeding van de zorg dient u te beschikken over een geldige zorgindicatie. Deze indicatie wordt afgegeven door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Lees meer over de zorgkosten

Ondersteunende voorzieningen

Wij ondersteunen u in alle opzichten en werken daar waar nodig graag samen met andere professionals van de diverse zorg instanties. U kunt hierbij denken aan huisarts, fysiotherapeut en andere disciplines.

Lees meer over ondersteunende voorzieningen

Maaltijden

Naast aandacht voor de persoonlijke verzorging, verpleegkundige zorg en begeleiding wordt ook aan de inwendige mens veel aandacht besteed. De maaltijden worden in eigen huis bereid en daarbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke voorkeuren.

Lees meer over de maaltijden

TV & Internet

Iedere kamer beschikt over een televisieaansluiting met hierop het basispakket. Dit pakket maakt onderdeel uit van uw servicekosten. Indien u over extra zenders wilt beschikken, is dit mogelijk tegen een meerprijs.

Lees meer over TV & internet

Wasverzorging

Het wassen van de onderkleding is inbegrepen in de servicekosten. Voor het wassen van de bovenkleding bent u zelf verantwoordelijk. U kunt dit laten verzorgen door uw familie of uitbesteden aan een wasserij.

Lees meer over wasverzorging

MENU